Onze missie

Van de naam van een oude arts tot producten die op een natuurlijke en elegante manier bijdragen tot het welzijn. 

Door de naam van de eerste Aziatische arts in de geschiedenis van de traditionele geneeskunde te onderschrijven, wordt TREATA een merk dat als roeping heeft elk individu aan te zetten tot anders consumeren door de oorspronkelijke gehechtheid van de mens terug te vinden. De natuur en de mens staan met elkaar in verbinding via verschillende aspecten, waaronder voeding en cosmetica. Door een hernieuwd contact met de natuur aan te moedigen, wordt een nieuwe en unieke ervaring geboden aan hen die het geluk hebben TREATA te ontmoeten.

Ons merk creëert producten die de natuur en gezondheid een lang verwaarloosde plaats geven. De intrinsieke kwaliteiten van de geselecteerde ingrediënten dragen bij tot de vervolmaking, het behoud en de bescherming van uw fysiologisch, esthetisch en geestelijk welzijn. Ons merk fungeert dus als tussenpersoon tussen degenen die nieuwsgierig zijn naar nieuwe ontdekkingen en hun oorspronkelijke evenwicht willen terugvinden en 100% natuurlijke producten.

TREATA verzamelt de natuur voor uw welzijn.

De roeping van TREATA is u te begeleiden bij de ontdekking van planten en de vele schatten die zij bevatten. TREATA consumeren betekent op een andere manier voor jezelf zorgen door te genieten van de kostbaarste dingen die de natuur te bieden heeft.

Onze producten

Reeksen ontworpen om elk van onze klanten tevreden te stellen

TREATA geeft u altijd de keuze door haar gevarieerde gamma's en collecties. Welke smaak, geur of formaat u ook zoekt, er is voor elk wat wils.

Onze klanten

Klanten die om hun welzijn geven.

Of u nu een beginner bent of een amateur, u zult bezwijken voor de geneugten die TREATA biedt door haar 100% natuurlijke plantenselecties.

TREATA-producten verschaffen onschatbaar plezier en zijn voor iedereen toegankelijk.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password