Prestige Safran doos

Als u denkt aan een topklasse, chique en zeldzame doos om een prestigieus cadeau te geven, dan zal de Prestige doos u gelijk geven.

Met de twee producten die in de saffraandoos worden aangeboden, nodigt TREATA u uit om deel te nemen aan een exclusieve culinaire reis. De Spray (110ml) en de Perzische saffraan stigma's (2gr) zullen veel van uw gerechten opfleuren: gerechten, gebak of zelfs infusies. Gebruik Saffraan in allerlei sauzen en ervaar nieuwe sensaties.

In de doos Prestige Saffraan ontvangt u een begeleidend boekje dat u de geschiedenis vertelt van de meest begeerde specerij ter wereld: Saffraan.

  • 100% natuurlijk
  • Zonder additieven
  • Zonder conserveermiddelen
€ 25,38
Aantal
Beschikbaar
 

Privacy

 

Algemene voorwaarden

Geschiedenis van Safran

De kwaliteiten van Saffraan worden al duizenden jaren gekoesterd in Azië, het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied. In het verleden hadden alleen koninklijke families het extreme voorrecht om van deze specerij te genieten in de vorm van olie en voor medicinale doeleinden. Afgeleid van een bloem met de naam 'Crocus Sativus', wordt Saffraan gepresenteerd in de vorm van drie rode stempels.

Het is een van de meest begeerde specerijen. De stigma's die de bloem produceert, worden één keer per jaar geoogst en vereisen een aanzienlijke teeltinspanning . Veel mensen hebben ervan gehoord en weinigen hebben het ooit geproefd. Bijgenaamd rood goud, Saffraan is de duurste specerij ter wereld. De zoete, bloemige smaak neemt u mee op reis en laat nieuwe dimensies van de smaak los.

Iran is de grootste producent ter wereld van deze exotische specerij, gevolgd door India, Griekenland en Marokko.

Perzische Saffraan wordt momenteel beschouwd als de beste ter wereld.

5430002443072

Datasheet

Samenstellingen
Recyclebare houten doos
Gewicht
Netto gewicht

Specifieke referenties

Grade 
26-05-2021

Original

Je ne connaissais pas ce genre de produit. Utiliser du Safran à l'aide d'un spray c'est, au final, vraiment original. Et la saveur.... très bonne.

Grade 
22-05-2021

Christophe

Joliment emballé.
Bonne qualités de safran.
Le spray super content très facile à utiliser ,je recommande.

Grade 
02-05-2021

Louis Miguel

The delivery was right on time and the saffron jar was in perfect condition. I have made a paella and a biryani rice and the colouring and flavour it gives to the food is amazing with just some saffron threads. I definitely recommend this product and I will definitely buy it again

Write a review
Commentaar (0)
Related Products ( 3 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password