• Aanbieding!

Klassieke Safran-doos

De Classic doos is een geschenk om te genieten van een unieke en heerlijke ervaring en belooft een persoonlijk, elegant en uniek gebruik van de saffraan aangeboden door TREATA

Via de twee producten die in de saffron doos worden aangeboden, nodigt TREATA u uit om deel te nemen aan een exclusieve culinaire reis. De Perzische Saffraanspray (110ml) en stigma's (2gr) zullen uw eten op vele manieren verfraaien: gerechten, taarten of zelfs infusies. Neem Saffraan in alle sauzen en ervaar nieuwe sensaties.

In de doos Classic Saffron ontvangt u een begeleidend boekje dat u de geschiedenis vertelt van de meest begeerde specerij ter wereld: Saffraan.

  • 100% natuurlijk
  • Zonder additieven
  • Zonder conserveermiddelen
€ 18,77
Aantal
Laatste items in voorraad
 

Privacy

 

Algemene voorwaarden

Geschiedenis van Safran

De kwaliteiten van Saffraan worden al duizenden jaren gekoesterd in Azië, het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied. In het verleden hadden alleen koninklijke families het extreme voorrecht om van deze specerij te genieten in de vorm van olie en voor medicinale doeleinden. Afgeleid van een bloem met de naam 'Crocus Sativus', wordt Saffraan gepresenteerd in de vorm van drie rode stempels.

Het is een <van de meest begeerde specerijen. De stigma's die de bloem produceert, worden één keer per jaar geoogst en vereisen een aanzienlijke teeltinspanning . Veel mensen hebben ervan gehoord en weinigen hebben het ooit geproefd. Bijgenaamd rood goud, Saffraan is de duurste specerij ter wereld. De zoete, bloemige smaak neemt u mee op reis en laat nieuwe dimensies van de smaak los.

Iran is de grootste producent ter wereld van deze exotische specerij, gevolgd door India, Griekenland en Marokko.

Perzische Saffraan wordt momenteel beschouwd als de beste ter wereld.

5430002443089

Datasheet

Samenstellingen
recyclebare kartonnen doos
Gewicht

Specifieke referenties

Grade 
06-06-2021

Génial

2 produits au top. Le spray au safran est puissant et on le ressent bien dans la nourriture et ça donne un très bon goût. Le safran en poudre est naturel et ça se voit que c'est de la qualité, les tiges sont grandes et rouges comme si elles venaient d'être cueillies. Je recommande

Grade 
02-05-2021

lovely

Used this product in the last paella we made it was lovely fully of flavour, would buy again.

Write a review
Commentaar (0)
Related Products ( 4 other products in the same category )

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password